Ako sa stať poradcom

Ste daňový poradca, právnik, advokát alebo účtovník? Vyznáte sa v sociálnej oblasti alebo na trhu nehnuteľností? Viete ako a kde sa dajú najlepšie zhodnotiť peniaze? Alebo ste expert v inej oblasti? Dajte nám o sebe vedieť!

Staňte sa expertom HN! Poraďte čitateľom, ktorí hľadajú kvalitnú odpoveď pri riešení svojho problému! Možno hneď poznáte riešenie. Pre vás to znamená minimálnu námahu, pre čitateľa neoceniteľnú pomoc.

Princípy fungovania poradne:

  • Registrácia odborníka zadarmo (status Expert HN)
  • Služba je bezplatná a nie je honorovaná
  • Odpovedanie na otázky po výzve editora alebo iniciatívne
  • Odpoveď je obmedzená formuláciou otázky
  • Expert nezodpovedá za škody spôsobené použitím odpovede na právne účely
  • Čitatelia môžu hodnotiť odpovede
  • Čím viac odpovedí, tým vyššia pozícia medzi expertmi

Nenechávajte si vaše vedomosti a skúsenosti len pre seba a podeľte sa o ne! A pritom stačí tak málo. Možno hľadáme práve Vás. Zapojiť sa môže jednotlivec i celá firma.

Ako postupovať:

  1. Vyplňte kontaktný formulár
  2. Nezabudnite podrobne opísať oblasť odborného pôsobenia
  3. Odošlite formulár
  4. Budeme vás kontaktovať a dohodneme podmienky spolupráce

Pokračujte vyplnením kontaktného formulára a staňte sa poradcom!

Články

Práca v slovenskom školstve? Toto sú aktuálne pracovné ponuky
Pozrite si aktuálne voľné pozície v sektore školstva, ktoré ponúka portál istp.sk. Miesta sú v regiónoch aj v Bratislave.
Pozrite sa, v ktorých situáciách sa oplatí mať právnika
Vybrali sme päť situácii v živote, v ktorých budete potrebovať právnika. Inak vás to môže vyjsť draho.
Prišla pri pohovore reč na plat? Takto to zvládnete
Povedať na pracovnom pohovore svoje predstavy o plate nie je vždy ľahké. Chce to správne načasovanie, odhad svojich schopností aj takt.
eSúdnictvo mešká, vyhráva papier
Fungujú napríklad digitálne záznamy z pojednávaní, no chýba im dostatočné silné šifrovanie dát.
Mnohé slovenské značky potravín sa predali von. Vzniká chaos, čo je ešte naše
Jozef Kerekréty, audítor a odborný konzultant pre potravinárstvo, v rozhovore pre HN: